Factsheet

Kernactiviteiten:
Van Ooijen is een aannemingsbedrijf uit Woerden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en bestaat ruim 40 jaar. Van Ooijen beschikt over een team van circa 25 ervaren en gemotiveerde mensen en uitstekende contacten met professionele onderaannemers ieder met hun eigen specialismen. Met deze middelen wordt gestreefd naar het leveren van een kwalitatief goed product en wordt veel aandacht besteed aan de nazorg. Deze kwaliteit is ook officieel gewaarborgd onder de certificaten VCA, NEN-ISO 9001 en BRL7500.
Aantal vestigingen:
Van Ooijen te Woerden bestaat feitelijk uit drie BV’s: A. van Ooijen Woerden B.V., A. van Ooijen & Zn. B.V. en A. van Ooijen & Zn. Groen B.V. Het bedrijf is in 1970 opgericht door A.J. van Ooijen en is vanaf die tijd gestaag gegroeid van een eenmanszaak naar een middelgroot aannemersbedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. In 1997 heeft Van Ooijen een tweede locatie opgericht, gelegen aan de Parallelweg-west te Woerden. Deze locatie is ingericht als baggerdepot en opslagterrein voor acceptatie en verwerking van secundaire bouwstoffen (o.a. zand, puin en grond).
Aantal medewerkers nationaal:
Van Ooijen beschikt over een team van circa 25 ervaren en gemotiveerde mensen en een modern en goed onderhouden machine- en wagenpark. Verder beschikt zij over uitstekende contacten met professionele onderaannemers ieder met hun eigen specialismen. Met deze middelen kunnen alle werkzaamheden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw gerealiseerd worden; van ontwerp tot realisatie en vervolgens beheer en onderhoud.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
De activiteiten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw omvatten onder andere:
• Groot grondverzet.
• Bouwrijp maken voor woning- en utiliteitsbouw:
* aanleg van riolering en huisaansluitingen
* aanleg van drukrioleringen
* aanleg van bouwwegen, reconstructie van rioleringen
• Woonrijp maken:
* aanleg bestratingen
* aanleg parken
* aanleg beplanting
* egaliseren en klein grondverzet
• Aanleg terreinverhardingen en paden.
• Bouwen van bruggen.
• Aanbrengen en onderhouden van beschoeiingen en damwanden.
• Aanleg, onderhoud en reconstructie van wegen en rioleringen.
• Inspecteren en reinigen van rioleringen d.m.v. eigen rioolinspectie/-reinigingsauto. Deze auto is ingericht met apparatuur voor het reinigen van rioleringen met hoge druk, het inspecteren van riolering met een videocamera en het vastleggen van inspecties op DVD.

Adresgegevens

Adres:Parallelweg-west 1
Postcode:3448 SB
Stad:WOERDEN
Telefoon:+31348413104

Deel dit bedrijf