Factsheet

Kernactiviteiten:
Visser & Smit Hanab ontwikkelt, bouwt en onderhoudt duurzame verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Veiligheid, integriteit, kwaliteit en vakmanschap staan hierbij centraal.

Visser & Smit Hanab streeft naar langdurige samenwerkingen waarin we investeren in een duurzame samenleving. Al meer dan honderdvijftig jaar ontwikkelen, bouwen en onderhouden we technologisch hoogstaande en duurzame verbindingen, netwerken en installaties voor water, energie en (petro)chemie. Onderscheidende factor daarbij is onze eigen hoogwaardige engineeringsafdeling met diverse specialismes.
Hoofdvestiging Nederland:
Papendrecht
Aantal vestigingen:
15
Kennisgebieden:
Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie.

Kabels en leidingen voor transport van restwarmte, stoom, gas, olie, water en elektriciteit. Installatie van drinkwaterzuivering, procesapparatuur, drukvaten en warmtewisselaars. Het is slechts een greep uit onze uitgebreide ‘catalogus'.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Missie:
Samen een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Dat is onze ambitie. Een goede relatie en ‘connectie' met onze opdrachtgevers is daarbij van groot belang. Als het om duurzame en technologisch hoogstaande projecten gaat, willen wij voor onze klanten de aangewezen partij zijn. Een oplossingsgerichte en betrouwbare partner die met betrokken medewerkers de beste oplossing realiseert tegen een marktconforme prijs. Het creëren van meerwaarde is daarbij een voorwaarde.
Visie:
De beschikking over voldoende energie en (drink)water is van groot belang. In de toekomst wordt het mogelijk zelfs cruciaal. De voortdurende (her)inrichting van de bebouwde omgeving vraagt om een continue aanpassing van de ondergrondse infrastructuur. Visser & Smit Hanab levert hieraan een bijdrage. Wij zorgen voor een adequate ondergrondse infrastructuur met bijbehorende installaties van hoge kwaliteit. Die kwaliteit begint bij een doordachte aanpak: engineering, vakkundige aanleg én betrouwbaar beheer & onderhoud. Met onze bijdragen zorgen we ervoor dat energie, water en andere grondstoffen op de juiste plaats en op gepaste locaties beschikbaar zijn.

Recente vacatures van Visser & Smit Hanab BV

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Telefoon:+31786417222

Deel dit bedrijf