Van Voskuilen Woudenberg B.V.

Factsheet

Kernactiviteiten:
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten kabels en leidingen? Of zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat gas meet- en regelstations ontwerpt, bouwt en installeert? Dan is Van Voskuilen Woudenberg B.V. de deskundige partner die u zoekt!
Hoofdvestiging Nederland:
De hoofdvestiging van Voskuilen is gevestigd in Woudenberg.
Aantal vestigingen:
Er zijn door Nederland nog 7 andere vestigingen.
Kennisgebieden:
Gas, Meet- & Regeltechniek
Openbare Verlichting
Elektra
Warmte (stations)
Drinkwater
Engineering
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Bij ons staat de mens centraal. Respect voor de ander en jezelf is een van de belangrijkste kernwaarden binnen onze organisatie. Wil jij jouw talenten en kwaliteiten optimaal benutten? Kom dan werken bij Van Voskuilen Woudenberg B.V.!
Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om hun talenten en kwaliteiten goed te ontwikkelen, en dit alles op een manier die bij jou past.
Missie:
Onze missie (identiteit) is zelfstandig blijven als een STERK, SOCIAAL en INNOVATIEF bedrijf gericht op de infratechniek van kabels en leidingen. Dit is bepalend voor onze bedrijfscultuur.
Onze visie (beeld van de organisatie in de toekomst) is om op basis van gelijkwaardige en duurzame relaties, samen met onze opdrachtgevers op zoek te gaan naar innovatieve concepten en toepassingen voor een duurzame maatschappij.
Dit willen wij realiseren op basis van vier pijlers:
• Stabilisatie: wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze opdrachtgevers en streven naar een gelijkwaardige en duurzame relatie om ons werkpakket te stabiliseren. Door hoge kwaliteit te leveren, bieden wij goede service in een veilige werkomgeving.
• De mens centraal: Van Voskuilen is een hecht familiebedrijf met een historie van meer dan 50 jaar. Gedurende deze periode van groei heeft de mens altijd centraal gestaan en dit heeft ons gebracht tot het bedrijf wat wij nu zijn. Dit komt terug in onze slogan “door mensen, voor mensen”.
• Duurzaamheid: staat borg voor continuïteit. Onze medewerkers, onze klanten en de samenleving spelen hierin een centrale rol.
• Expansie: door sterk te anticiperen op toekomstige behoeftes ontwikkelen wij, samen met onze relaties, nieuwe producten- en dienstenpakketten voor onze branche.

Adresgegevens

Adres:Stationsweg West 10
Stad:WOUDENBERG
Land:NL
Telefoon:+31332859950

Deel dit bedrijf