Factsheet

Kernactiviteiten:
Van woning- en utiliteitsbouw tot de aanleg van infrastructuur. Van engineering tot een scala aan services. We willen vernieuwen op al die gebieden. En daar gaan we als team aan werken. Onze mensen van nu, onze collega’s van straks.

Dankzij 160 jaar ervaring hebben we een stevig fundament, waarop we verder kunnen bouwen. Onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top-3 van vernieuwers binnen onze sector.

Uiteraard blijven we trouw aan onze historie. We zijn een familiebedrijf dat goed voor zijn werknemers zorgt. Met saamhorigheid als belangrijke pijler. Dat merk je direct als je binnenkomt. Vanaf dag één ben je meer dan welkom.

Informatie

Missie:
Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Dura Vermeer is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk. Samen met onze partners bieden wij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven. Wij zijn daarmee een solide partner voor onze relaties, gericht op continuïteit en duurzaamheid.

Dura Vermeer benut en bouwt haar 160 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit om ook in de toekomst met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van de ambities van klanten. Daartoe is Dura Vermeer relatiegedreven en beschikt zij over een solide financiële basis om de ambities waar te maken.

Dura Vermeer is zich bewust van haar maatschappelijke invloed en ziet maatschappelijke verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend. We zien dit terug in alles wat wij doen: in onze projecten, in onze organisatie, zowel direct als indirect. Dit betekent dat innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid, maar zeker ook de zorg voor milieu en duurzaam ondernemen wezenskenmerken zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Voor haar medewerkers creëert Dura Vermeer een optimale en stabiele werkomgeving die maximaal bijdraagt aan de realisatie van hun individuele ambities. In deze solide omgeving dagen we onze medewerkers voortdurend uit tot ontplooiing, creativiteit en ondernemerschap.
Visie:
Onze visie op ondernemen in bouw en infrastructuur

1 Hoe wij de wereld zien
Wij zien in Nederland een toenemende behoefte aan kwalitatieve en duurzame oplossingen en voorzieningen op het gebied van leefbaarheid, wonen en werken, recreatie, mobiliteit en veiligheid.

2 Wie zijn wij
Wij zijn toegankelijk en professioneel. Wij doen wat we beloven. Wij werken slim en inventief samen. Wij zijn toegankelijk en zetten ons persoonlijk netwerk in om jouw doel te bereiken. Wij zijn financieel solide.

3 Wat is onze belofte
Samen bouwen wij aan optimale oplossingen. Wij hebben een belofte voor de klant: “Bouwoplossingen die jouw verwachtingen waarmaken”.

4 Hoe wij dit doel bereiken
Jij als klant en het leveren van goede kwaliteit staan centraal. Een goede dialoog is de basis van ons ondernemen: customer intimacy

5 Hoe wij ons gedragen
Klantgericht: wij luisteren goed naar jouw wensen en belangen.
Betrouwbaar: wij komen onze afspraken met jou na
Verbindend: wij zijn samenwerkers.
Inventief: wij gaan op zoek naar vindingrijke én passende oplossingen.
Bedrijfsfilm:

Adresgegevens

Adres:Rotterdam Airportplein 21
Postcode:3045AP
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31102808700
Website:Dura Vermeer

Deel dit bedrijf