Factsheet

Kernactiviteiten:
BAM Infra is dé partner voor infrastructurele verbindingen in Nederland. Wij bieden vernieuwende oplossingen en doen dat op geheel eigen wijze. Net even anders. Net even slimmer. En altijd veilig en duurzaam. Daar staan we voor. Daar gaan we voor.
En daar hebben we ook de mensen voor in huis. Met kennis en ervaring. Opgedaan bij eerdere projecten. Vaak indrukwekkende infrastructurele projecten die bijdragen aan de ambities van onze klanten. Van rotondes en autotunnels tot fietsbruggen en -parkeergarages. Van zeesluizen en dijkverbeteringen tot spoorverdubbeling en de aanleg van spitsstroken. En van drinkwaterleidingen tot supersnelle glasvezelverbindingen.
Projecten waar we met elkaar trots op zijn. En waar we met heel veel tevredenheid op terugkijken. Maar niet te veel of te vaak. Veel liever namelijk kijken we samen met onze opdrachtgevers vooruit. Richting de toekomst. De toekomst van steden en dorpen. Provincies, waterschappen, landelijke netwerken en (lucht-)havens. De toekomst van Nederland.
BAM Infra geeft vorm aan die toekomst. Hoe ontwikkelt de verstedelijking & mobiliteit zich in de toekomst? Hoe gaan we om met energietransitie? En hoe houd je infrastructuur efficiënt en beschikbaar? Zo is het straks mogelijk om met hyperloop in enkele minuten van de ene stad naar de andere te reizen en gaan we zelf-opgewekte energie opslaan in plaats van terug leveren. Ook biedt digitalisering ons real-time inzichten en directe sturing, waardoor we in staat zijn performance te garanderen en verbeteren.
Hoofdvestiging Nederland:
Gouda
Aantal vestigingen:
70 vestigingen in Nederland
Vestigingen nationaal + internationaal:
Meerdere vestigingen in Europa, oa: België, Duitsland, Ierland en Engeland maar ook in Tanzania, Panama, Indonesië en Verenigde Arabische Emiraten.
Kennisgebieden:
Asfalt/ wegen;
Civiel;
Energie & Water;
Funderingstechniek;
Grond- en bouwstoffen;
Omgevingsmanagement;
Ontwerp;
Rail;
Telecom;
Verkeerstechniek.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Recente vacatures van BAM infra

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:H.J. Nederhorststraat 1
Postcode:2801SC
Stad:GOUDA
Land:NL
Telefoon:+31182590600
Website:BAM infra

Deel dit bedrijf