Visser & Smit Hanab

Factsheet

Kernactiviteiten:
Visser & Smit Hanab streeft naar langdurige samenwerkingen waarin we investeren in een duurzame samenleving. Al meer dan honderdvijftig jaar ontwikkelen, bouwen en onderhouden we technologisch hoogstaande en duurzame verbindingen, netwerken en installaties voor water, energie en (petro)chemie. Onderscheidende factor daarbij is onze eigen hoogwaardige engineeringsafdeling met diverse specialismes.

Visser & Smit Hanab brengt energie. Kijk onder de tab projecten om een beeld te krijgen van de gedrevenheid en vakkundigheid waarmee wij dat doen voor onze opdrachtgevers.
Hoofdvestiging Nederland:
Papendrecht
Aantal vestigingen:
15
Kennisgebieden:
Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Visser & Smit Hanab bestaat uit vijf businessunits, ingedeeld naar de verschillende product- en dienstgroepen. In België zijn deze product- en dienstgroepen verenigd in Visser & Smit Hanab nv. Stafdiensten als Personeel & Organisatie, Kwaliteit, Inkoop, Communicatie, Risicomanagement, Arbo & Milieu en Financiën zorgen voor ondersteuning.
Missie:
Samen een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Dat is onze ambitie. Een goede relatie en ‘connectie' met onze opdrachtgevers is daarbij van groot belang. Als het om duurzame en technologisch hoogstaande projecten gaat, willen wij voor onze klanten de aangewezen partij zijn. Een oplossingsgerichte en betrouwbare partner die met betrokken medewerkers de beste oplossing realiseert tegen een marktconforme prijs. Het creëren van meerwaarde is daarbij een voorwaarde.
Visie:
De beschikking over voldoende energie en (drink)water is van groot belang. In de toekomst wordt het mogelijk zelfs cruciaal. De voortdurende (her)inrichting van de bebouwde omgeving vraagt om een continue aanpassing van de ondergrondse infrastructuur. Visser & Smit Hanab levert hieraan een bijdrage. Wij zorgen voor een adequate ondergrondse infrastructuur met bijbehorende installaties van hoge kwaliteit. Die kwaliteit begint bij een doordachte aanpak: engineering, vakkundige aanleg én betrouwbaar beheer & onderhoud. Met onze bijdragen zorgen we ervoor dat energie, water en andere grondstoffen op de juiste plaats en op gepaste locaties beschikbaar zijn.
Doorgroeimogelijkheden:
Betrokken medewerkers en een aansprekend ‘portfolio'. We hebben een goed ‘cv' maar beseffen als geen ander dat ‘resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst'. Bij Visser & Smit Hanab investeren we daarom continu in de relatie met onze opdrachtgevers en in onze rol als betrouwbare partner. We steken veel tijd en energie in innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Bovendien zorgen we ook voor continuïteit in ons vakmanschap door opleiding en kennisoverdracht.
Contact

Adresgegevens

Adres:
Stad:HOOGEVEEN
Telefoon:+31528229700

Deel dit bedrijf