Marc Kemna

Marc werkt bij Infratechniek.nl onder de naam WatAnders.nl. Daar zet hij zich in om kandidaten die graag iets anders zouden willen doen te koppelen aan bedrijven, ongeacht vooropleiding.

Bel Marc rechtstreeks op: 06-16075520
Of mail naar: marc@watanders.nl

Over Marc

Mijn naam is Marc en ik werk onder de naam WatAnders.nl. bij Infratechniek.nl. Ik kom uit de zorg. Toen de instelling waar ik werkzaam was dichtging was ik toe aan een andere uitdaging. Die dacht ik te hebben gevonden in de horeca, maar toen kwam de coronacrisis. Tim Kienhuis benaderde mij met de vraag hem te helpen een nieuw initiatief op te zetten. Dat was het begin van WatAnders.nl.

Via Procestechniek.nl zien we veel mensen die graag iets anders willen, maar daar niet de juiste opleiding voor hebben. Dit werd versterkt door de coronacrisis. Veel mensen verloren hun baan en wilden wel wat anders, maar wisten niet wat. Ook zijn er veel bedrijven met een grote vraag naar geschikte werknemers. Met WatAnders.nl proberen wij de kunde van de werknemers te koppelen aan geschikte bedrijven, zowel binnen als buiten de infratechniek. Zij worden opgeleid en de organisaties kunnen vacatures opvullen, win-win!

Als ik niet aan het werk ben, is de kans groot dat je mij op de padelbaan vind. Via tennis ben ik hiermee in contact gekomen en sindsdien sla ik regelmatig een balletje. Ik weet iedereen te overtuigen het een keer te proberen. Ondertussen sla ik ook regelmatig een balletje met een aantal collega’s van Procestechniek.nl! Verder spendeer ik mijn vrije tijd met mijn dochters. Iedere dag ben ik trots op hen. Het zijn fantastische meiden en daar ben ik iedere dag dankbaar voor.

Neem contact op met Marc

Heb je een vraag aan Marc of wil je hem gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Marc graag wil spreken en hij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel