Leren en werken in de infratechniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar heb je niet de benodigde papieren? Heb je geen zin in jarenlange colleges en wil je liever meteen geld verdienen? Dan is leren en werken iets voor jou! Maak jezelf onmisbaar en volg een leer- werktraject in de grond-, weg- en waterbouw.

Wil je graag werken in de infratechniek? Infratechniek.nl helpt met het vinden van een werkgever waar jij een leer- & werktraject kunt volgen. Of een werkplek waar jij de opleidingsmogelijkheden krijgt die je nodig hebt. Wij begeleiden jou en werkgevers daarbij. En natuurlijk krijg je gelijk een mooi salaris.

Werken in de infratechniek

Het werk in de infratechniek is super mooi werk. Het is een leuk vak, je werkt veelal in de buitenlucht en het is hartstikke gaaf om onderdeel te zijn van een project waarbij iets tastbaars wordt geproduceerd. 

Waarom kiezen voor leren en werken in de infratechniek?

Onze leerlingen kiezen voor het leren en werken in de infratechniek om verschillende redenen. Een daarvan is dat je vaak bij grotere werkgevers komt te werken. En dat geeft je meer doorgroeimogelijkheden. Ook biedt het je zekerheid; infratechniek is altijd nodig, dat zal niet veranderen.

Bovendien werk je heerlijk in de buitenlucht, terwijl je ondertussen je diploma haalt.

Dus ben jij op zoek naar vastigheid, mooi werk in de buitenlucht en wil je doorgroeimogelijkheden? Dan is de infratechniek wat voor jou!

Leer- en werktrajecten bij Infratechniek.nl

Je kunt een BBL traject volgen in de grond-, weg- en waterbouw, waarbij de nadruk ligt op werken.

De opleidingsmogelijkheden

Via Infratechniek.nl kun je denken aan de volgende opleidingsmogelijkheden:

 • De BBL opleiding
 • Training on-the-job
 • Stageplaatsen

De procedure

Het opleidingstraject vraagt veel van je. Naast je fulltime baan ben je ook verantwoordelijk dat je alle lesstof leest, opdrachten maakt en zelf naar de les gaat. Op de werkvloer voer je de nodige praktijkopdrachten uit, vaak in eigen tijd. 

Om in te kunnen schatten of dit bij jou past en welke opleiding het beste bij jou aansluit, doorloop je eerst een sollicitatieprocedure. Denken wij dat een opleidingstraject bij jou past dan volgt een toets. De toets helpt ons jouw niveau te bepalen.

Daarna matchen we jou aan een werkgever. Is dit allemaal gelukt dan kun je aan de slag!
Uiteindelijk wordt het harde werken beloond met een vaste baan in het vooruitzicht en een diploma op zak!

Waarom kiezen voor leren en werken met Infratechniek.nl

 • Wij begeleiden je met het vinden van de juiste baan
 • We helpen je met het vinden van de geschikte opleiding of stageplaats en regelen dit voor je
 • Infratechniek.nl heeft het grootste aanbod banen in de infratechniek van Nederland

Vacatures voor leren en werken in de infratechniek

Meestal zijn er meer leerlingen dan bedrijven die vacatures hebben voor leer- en werkplekken. Benieuwd of er openstaande leerling-vacatures zijn?

Wil jij de meeste kans maken om deel te nemen aan het leren & werken programma? Meld je dan aan voor een leer- & werktraject.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Ben je op zoek naar een baan? Dan adviseren we je eerst bij ons aan te melden, zo kunnen we jou beter van dienst zijn.

  Stuur een bericht

  Optioneel

  Liever direct contact?

  Wij staan voor je klaar!