Roelofs groep

Als kennispartner beheerst Roelofs het totale traject van een project; van advies en ontwerp, tot realisatie, beheer en onderhoud.

Logo Roelofs groep

Contact informatie

Adres: Kroezenhoek 8
Postcode: 7683 PM
Stad: Den Ham

Meer over Roelofs groep

Roelofs in het kort

Hoofdvestiging
Den Ham
Medewerkers
280 medewerkers
Kennisgebieden
  • Gebiedsontwikkeling
  • Mobiliteit
  • Water
  • Riolering

Organisatie en activiteiten

Roelofs is een familiebedrijf in de Nederlandse infrastructuur die zijn oorsprong heeft in 1960. Roelofs is koploper in innovatie op het gebied van infra. Als innovatieve kennispartner is Roelofs een spin in het web; van innovatieve asfaltmengsels, tot vernieuwende contractvormen en datagestuurd wegbeheer. Zij willen hun kennis delen en werken met strategische partners aan een hoogwaardig gebruik van de openbare ruimte mét oog voor het klimaat en toekomstige generaties.

Missie

Roelofs wil een grote rol van betekenis hebben en toegevoegde waarde leveren bij de ontwikkeling en realisatie van infrastructurele projecten. Wij willen in transparant partnerschap met opdrachtgevers, medewerkers en eindgebruikers werken aan onderscheidende, innovatieve en duurzame oplossingen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierbij geven we hoge prioriteit aan de waarde voor komende generaties.


Visie

Door de steeds verder terugtredende rijksoverheid zullen het initiatief en de verantwoording voor de ontwikkeling van openbare leef-, woon-, werk- en recreatieruimten steeds meer komen te liggen bij partnerships tussen lokale overheden en het bedrijfsleven. Roelofs is voor elke opdrachtgever een waardevolle partner op het gebied van ontwikkeling, beheer, onderhoud en financiering van de (her)inrichting van de openbare ruimte.

Werken bij Roelofs groep

Roelofs groep is een familiebedrijf en koploper in innovatie op het gebied van infra. Ze zijn op verschillende manieren betrokken bij uiteenlopende projecten in de infratechniek.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Logo Roelofs groep

Contact informatie

Adres: Kroezenhoek 8
Postcode: 7683 PM
Stad: Den Ham