Over ons

Infratechniek.nl zet zich al meerdere jaren in voor de continuïteit in de infratechniek. Dit doen wij door bedrijven en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen, én anderen te enthousiasmeren en op te leiden voor het werken in de infratechniek.

Infratechniek.nl is er voor alle bedrijven en (toekomstig) werknemers in de civiele techniek. Wij zijn er, omdat jij het wil maken!

Infratechniek is de spil van onze samenleving

Zonder infratechniek ligt onze samenleving stil. Infratechniek is de spil van onze samenleving. 

Er zijn veel ontwikkelingen die de civiele techniek onder druk zetten, waaronder een tekort aan goede professionals. En dat is waar wij ons voor inzetten! De continuïteit van de infratechniek. 

Met de website infratechniek.nl laten we bedrijven en werkzoekenden met elkaar in contact komen met onze gratis vacaturebank. Daarnaast zetten wij ons actief in voor de branche door te werken aan het verbeteren van het imago van de infratechniek en helpen wij bedrijven en werkzoekenden met arbeidsbemiddeling of het vinden van oplossingen om de vergrijzing op te vangen.

Infratechniek.nl verbindt bedrijven en werkzoekenden

Infratechniek.nl is het platform voor bedrijven in de infratechniek en technici die werken of willen werken in de infratechniek.

Hier vind je gratis oplossingen voor het vinden van nieuwe medewerkers of het vinden van een leuke baan in de infratechniek. Het gebruik van de website voor vacatures is voor iedereen vrijblijvend. 

Is er meer nodig dan een vacature om de juiste persoon of de juiste baan te vinden? Maak dan gebruik van onze bemiddelingsservices. Infratechniek.nl heeft het grootste netwerk bedrijven, uitvoerenden en andere professionals binnen de civiele techniek.

Infratechniek.nl is al 15 jaar specialist in arbeidsbemiddeling

In de afgelopen 15 jaar zijn wij uitgegroeid tot een bevlogen team specialisten die werkzaam zijn in meerdere vestigingen en die zich volledig focussen op de techniek. Jarenlange ervaring in de technische branche zorgt ervoor dat wij voor iedereen in de techniek gesprekspartner zijn van niveau. Wij weten wat er speelt in de techniek, in de breedste zijn van het woord. Zowel op het gebied van procestechniek als infratechniek.

Onze aanpak

Die is persoonlijk! Wij staan voor iedereen in de infratechniek klaar: bedrijven, professionals, maar ook mensen die in de infratechniek willen gaan werken. 

Dit is wie wij nog meer zijn:

 • Flexibel

Wij denken altijd in oplossingen. Heb je als bedrijf een moeilijke vraag? Wij hebben de creatieve oplossing! Of zit je als kandidaat met belemmeringen? Samen komen we er uit.

 • Spontaan en nuchter

Onze communicatie is direct. Wij communiceren altijd goed én slecht nieuws. Daarbij verkopen we geen gebakken lucht. Door onze Twentse roots zit de nuchterheid ingebakken.

 • Wij gaan doelgericht te werk met onze relatie voorop

Wij stropen onze mouwen op en gaan voor jou aan de slag. Een lange termijnoplossing is het enige waar wij voor gaan. We vervullen dus geen vacatures om het vervullen, maar stellen onze relatie voorop. Zowel voor werkgevers als kandidaten.

 • Wij voelen ons altijd verantwoordelijk

We voelen ons verantwoordelijk voor het vinden van de juiste persoon of het juiste bedrijf. Als een pitbull bijten we ons vast in een opdracht. Hebben we niet direct de juiste oplossing op de plank liggen? Dan zorgen we voor creatieve oplossingen.

 • Kwaliteit is onze rode draad

We gaan voor de juist gekwalificeerde mensen op de juiste plek. Door onze jarenlange ervaring zijn we goed in het screenen van kandidaten op hun kwaliteiten en potenties. En ook voor kandidaten geldt dat wij veel bedrijven in de infratechniek kennen; wij koppelen jou alleen aan een werkgever als we er van overtuigd zijn dat deze bij jou past.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Maak dan gelijk een profiel aan, dan kunnen we je het beste helpen.

  Stuur een bericht

  Optioneel

  Liever direct contact?

  Wij staan voor je klaar!