Uitvoerder

Ben je op zoek naar een (andere) baan als uitvoerder? Of overweeg je uitvoerder te worden? Infratechniek.nl heeft de meeste uitvoerder vacatures. Lees alles over de functie uitvoerder en solliciteer direct op een van de openstaande vacatures.

Wat is een uitvoerder?

De functieomschrijving

Een uitvoerder is degene die op de bouwlocatie van een project de leiding heeft. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aansturen van een team op de projectlocatie en heeft hiermee een belangrijke rol in het succesvol afronden van een bouwproject.

De eigenschappen van een uitvoerder

Om je werkzaamheden als uitvoerder goed te kunnen doen zijn de volgende eigenschappen belangrijk:

  • oplossingsgericht
  • flexibel
  • stressbestendig
  • goed kunnen samenwerking

Een uitvoerder moet oplossingsgericht en flexibel zijn

Zodra er problemen zich voordoen is het in deze functie van belang om hierop te acteren en een passende oplossing te vinden.

Een uitvoerder is stressbestendig

Een uitvoerder is verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het bouwproject op locatie. Dat kan de nodige spanning met zich meebrengen. Daar moet hij of zij wel tegen bestand zijn.

Een uitvoerder moet goed kunnen samenwerken

Het aansturen van een team moet een uitvoerder gemakkelijk afgaan. Daarvoor moet de uitvoerder met verschillende technici kunnen samenwerken.

Wat is er leuk aan de functie uitvoerder?

Waarom zou je uitvoerder worden? Vragen we aan uitvoerders wat zij het leukste vinden aan hun werk, krijgen we vaak het volgende antwoord:

De verantwoordelijkheid die je hebt, maar vooral dat je elke dag mooi werk af kunt leveren.

Welke uitdagingen heb je als uitvoerder?

Een project kan uitdagend zijn omdat het complex is, de locatie valkuilen met zich meebrengt of dat de opleverdatum relatief dichtbij is. Als uitvoerder moet je altijd in oplossingen kunnen denken.

Wat verdient een uitvoerder?

Natuurlijk werk je niet alleen als uitvoerder omdat het een leuk beroep is. Je wilt ook goed betaald krijgen. Een uitvoerder kan rekenen op zo’n €3300,- tot €4500,- bruto per maand. Het bedrag hangt onder andere af van de leeftijd en ervaring van de uitvoerder.

Wil jij ook werken als uitvoerder?

Infratechniek.nl is een van de grootste platforms in de infratechniek.